vrijdag 31 mei 2013

Let's celebrate!

Ja ja... feestje vieren in meerdere vormen. Allereerst heb ik mijn blog een heel nieuwe layout gegeven. Ik ben er een hele tijd mee bezig geweest, maar stiekem heel trots op het resultaat! Wat vinden jullie ervan? Dit paste meer bij mijn blog dacht ik. Gelukkig blijf ik wel gewoon creaties posten en veranderd er verder niet zoveel hoor!
 
Vorig weekend was een vriendin van ons jarig en heb ik voor haar een keer iets anders creatiefs gemaakt. Een potje met lekkere snoephartjes, een leuk stofje erop, houten hartje eromheen, een zakje met het cadeautje eraan en klaar was ik! Deze keer weinig Stampin' Up! producten gebruikt, maar ook mijn 'oude' spulletjes moeten op.  
Close-up van het potje met de hartjes. Met de gedachte erachter: 'veel liefs van ons'.
Het zakje waar het cadeautje in zit. De kleuren groen, roze en wit passen perfect bij elkaar!
De cadeaukaart in een klein envelopje, met een stempel van Stampin' Up! op de voorkant.
Gebruikte Stampin' Up! producten:
Markers: Crumb Cake + Wild Wasabi
Stamp set: On Your Birtday
Punch: Modern Label
 
Afgelopen woensdag was ik hostess van een Stampin' Up! party, maar daarover vertel ik jullie na het weekend meer. Nu ga ik mijn spullen pakken, want over een paar uur gaan we met vrienden een weekend naar Centerparcs. Duimen voor mooi weer! Fijn weekend.
 
Lieve groetjes van Miriam

4 opmerkingen:

 1. ja ik was je blog kwijt!! haha weer gevonden!! ben wel benieuwd hoe het was woensdag en volgens mij kan ik het al een beetje raden....in idere geval een mooi weekend gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Ik ben ook toe aan een weekend ontspanning, pfffff

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je blg leuk geworden Miriam! En dat cadeautje...ik ben komende maandag jarig ;-). Heel erg leuk gemaakt, origineel!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen