maandag 6 mei 2013

Mieren en taartjes

Doet me denken aan een picknick en meestal gaan die twee niet zo goed samen... Of toch wel? Deze kaart heb ik al een hele tijd geleden gemaakt met de stempelset 'Bugs and Kisses'. Dit was één van de eerste stempelsets van Stampin' Up die ik kocht via Marktplaats en inmiddels heb ik deze set ook al weer doorverkocht.
Wat denken jullie? Nemen deze mieren de taartjes mee naar hun eigen huis...
... of komen ze juist taartjes brengen? Het is tenslotte een verjaardagskaart.
Aan de binnenkant ook nog een klein taartje verstopt, nog niet door de mieren gevonden..
Gebruikte Stampin' Up materialen:
Paper: Old Olive, Early Espresso + Whisper White
Stamp sets: Bugs & Kisses + Birthday Bakery
Markers: Cherry Chobbler, Pink Pirouette + Crumb Cake
Punches: 1 3/8" circle pucnh + 1 1/4" circle punch
Embellishment: rhine stone
 
Oh, wat zou ik het fijn vinden om weer wat meer tijd te hebben voor het knutselen. Over twee weken ga ik naar een Make & Take avond bij Annemarieke en over drie weken geef ik als hostess een party van Stampin' Up met Angelique als demonstratrice. Ik kijk er zo naar uit!! Ik wens iedereen nog een zonnige dag toe.
 
Lieve groetjes van Miriam

8 opmerkingen:

 1. Meer tijd? Dat zou ik ook heel graag willen hebben!
  Leuk kaartje heb je gemaakt. Ik heb ook erg veel zin in de SU-Party!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lief kaartje en die miertjes zo zoet. Meer tijd ik ken dat een beetje je moet soms echt even tijd maken om te kunnen knutselen. Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig al die miertjes. Helaas is tijd niet te koop! Ik ben net terug van vakantie, weer lekker thuis. Ik wil heel graag meteen weer aan de knutsel, maar er wacht nog een berg was & strijk. Helaas hebben die nu even voorrang. Maar als alles weer schoon en netjes in de kast ligt ga ik weer aan de slag en ik verheug me er nu al op. Leuk dat je een link naar mijn blog hebt verwerkt in dit bericht. Bedankt! Ik heb er ook zin in.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig leuk kaartje. Leuke layout ook.
  Freubelgroetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miriam, wat een ge-wel-di-ge stempelset, grappig joh die mieren met die taartjes op hun rug. Vlijtig volkje hoor. Die hebben alle tijd van de wereld hahaha. Heel veel plezier bij Annemarieke en met Angelique. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, Wat lief dat je me gelinkt hebt!! ik zie wel dat ik jou niets hoef te leren!! nog 13 nachtjes slapen...tot dan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. superschattig kaartje ! Leuk idee dat de mieren die taartjes op hun rug dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ja dit bericht heb ik gemist, maar laat duidelijk zien dat mijn reactie terecht is. Te gek kaartje. Leuke set was dat he!! Hele leuke sketch ook.

  BeantwoordenVerwijderen