woensdag 26 juni 2013

Uitdaging #9: Cirkels

Nog net op tijd om mee te doen met SU-per challenge uitdaging #9: cirkels. Afgelopen zaterdag hebben we met ons Stampin' Up clubje allerlei mooie dingen gemaakt. Een van de kaartjes die ik gemaakt heb is met onze nieuw aangeschafte stempelset 'Every Little Bit'. Je kunt er zoveel mee maken, geweldig gewoon! Natuurlijk veel cirkels gebruikt, het thema van SU-per challenges.
Ik heb gekozen voor neutrale stempels, zodat de kaart voor elke gelegenheid gebruikt kan worden. De tekst 'Let's celebrate' is ook heel veelzijdig. Deze cirkel heb ik verhoogd opgeplakt. Dat voegt net iets extra's aan mijn kaart vond ik.  


Zoals jullie vaker bij mij hebben gezien, geef ik de kaart een finishing touch door de binnenkant te versieren. Zo heb ik deze keer een klavertje drie erin gestempeld.
Hebben jullie gemerkt dat mijn materialenlijst de laatste tijd niet meer onder de laatste foto staat? Ik vraag me namelijk af of het echt iets toevoegt, heb zelf namelijk het idee van niet. Mochten jullie deze graag weer terug zien, laat het me dan weten! Iedereen nog een fijne en hopelijk zonnige woensdag gewenst.
 
Lieve groetjes van Miriam

7 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes, Zo kan je ook nog een stempeltje op de envelop zetten, dat ziet er ook wel leuk uit.
  gr Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk succes met de challenge. Ik vind het persoonlijk niet echt belangrijk de materialen lijst. Ik heb altijd het idee dat mensen het toch niet lezen die willen alleen maar het resultaat zien. Ik heb hem zelf ook al een paar keer over geslagen.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje. Lekker vrolijk! Gezellig dat je meedoet met de SU-perchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vrolijke kaart! En de materialenlijst mis ik niet. Ik zet hem er ook al een tijdje niet meer onder. Als mensen het niet (her)kennen vragen ze het wel. En dan kun je mooi in gesprek komen met die persoon.
  Freubelgroetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, wat een leuke kaart heb je gemaakt! Vooral het verhoogde tekstje/circel vind ik erg leuk!
  Succes met de challenge!
  Groetjes,
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een vrolijke kaart heb je gemaakt, heel leuk!! Bedankt voor het meedoen bij SU-per challenges! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is ook schitterend! Ik moest lachen. Km hier via het blog van Stampin by Miranda, ook uit mijn team. En daar sta je met link tussen onze teamblogs in. Geweldig. Zie je die denkt ook al dat je bij ons hoort!! Ik zet die lijst er ook niet meer onder. Geen mens die hem mist. Zet nu alle materialen bij de labels! Voor als er op google wordt gezocht.

  BeantwoordenVerwijderen