zondag 23 juni 2013

Wat een creativiteit!

Wat een heerlijke dag heb ik gisteren gehad. Sinds dat we een Stampin' Up workshop hebben gehad een maand geleden, zijn drie van mijn vriendinnen helemaal gek van Stampin' Up. Zelf vinden ze het te duur om alles aan te schaffen, dus nu hebben we een 'clubje' (goh, klinkt wel heel degelijk...) waarin we gezamenlijk producten van Stampin' Up bestellen en daar één keer in de maand mee aan de slag gaan. Geweldig idee toch? En wat een productiviteit én creativiteit was er gisteren!!
 
Als eerste hebben we een doosje gemaakt voor een pakje zakdoekjes. Dit hebben we voor de lunch gemaakt. Het idee heb ik opgedaan bij Margriet. Echt geweldig om de uilenpons te gebruiken! Het groene doosje was mijn voorbeeld.
Na de lunch hebben we kaarten gemaakt met de nieuwe stempelset 'Every Little Bit'. Ik had een voorbeeldje van internet waar we veel stempels van konden gebruiken en naar aanleiding daarvan zijn de dames zelf aan de slag gegaan. Geweldig toch??
(Over de bierkaart vertel ik snel meer in een ander blogbericht. Welke blogster herkent hem??)
Sommigen hadden na het doosje voor de zakdoekjes of na het maken van de grote kaarten nog een beetje tijd over en hebben een paar snelle kaartjes of 'rozetten' gemaakt. Hier hebben we de stempelset 'A Fitting Occasion' voor gebruikt, ook één van de stempelsets die we gezamenlijk besteld hebben. Altijd leuk voor bij een cadeautje!
De volgende knutseldag staat over vijf weken gepland. Ik heb er nu al zin in, alleen duurt het nog zo lang!! Ach, dan kan ik vast gaan bedenken wat we dan gaan maken. Allemaal nog een fijne zondag!
 
Lieve groetjes van Miriam

10 opmerkingen:

 1. Leuke dingen hebben jullie gemaakt. Allemaal net weer even iets anders. Gezellig hoor zo met elkaar knutselen.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben jaloers! Zo leuk vooral dat uilendoosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker productief geweest, mooi hoor. Goed idee zo'n club en gezellig ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zozo jullie hebben echt niet stil gezeten. Mooie resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk zo'n knutselclubje goed idee dan is de hobby toch nog betaalbaar en je hebt elkaars ideeën. De kaartjes en doosjes zijn heel leuk.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatjes allemaal.. Heel mooi gedaan. Lief al die kleurtjes bij elkaar. Heerlijk dat je ook zo geniet an alle SU spullen. Die bier beker is zo Toppie. Hugs, P :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die bierkaart is waanzinnig. En de rest is ook echt heel leuk. Gezellig zo'n clubje. Jullie hebben zo te zien een geweldige dag gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hihi wat zijn ze grappig, ik kan nu niet zeggen ja doe spingt eruit.... ze zijn allemaal heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet dat er allemaal gezellig uit Miriam. Grappig dat je de dames zo hebt aangestoken met deze leuke hobby. Geniet er maar van zo samne. Slim bedacht!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk gedaan zeg!! en gezellig zo met een "clubje"...twee vliegen in 1 klap!

  BeantwoordenVerwijderen