zondag 7 juli 2013

Click click snap!

Genieten jullie ook zo van het weer? Nou, ik wel. Vandaag naar de stad gefietst, terrasje gepakt en een ijsje gegeten. Hmm... Het kaartje van vandaag heb ik gemaakt in opdracht van mijn vriend en zijn collega's. Eén collega van hen neemt afscheid en fotograferen is een van zijn hobby's. Ik ben gaan googlen en toen kwam ik een heel gave kaart tegen. Deze heb ik gelift en dit is het resultaat!
Uiteraard nog wat details op de foto. Het fototoestel heeft een schaduw, doordat ik twee keer hetzelfde fototoestel op zwart papier erachter heb geplakt en deze 'verhoogd' heb.

Net als bij mijn vaderdagkaart kun je hier ook, als je kaart openmaakt, een stuk cardstock naar beneden openklappen. Dit heb ik gedaan vanwege de weinige schrijfruimte. Aangezien ze toch best een aantal collega's hebben, leek me dat wel zo leuk. Schijnbaar hebben ze het de hele dag op het werk over de kaart gehad. Gaaf hè?? Geeft me zo'n goed gevoel. 
Via het SU-per challenge blog heb ik meegedaan met een bloghop om een catalogus te winnen en wat denk je?? Op het blog van Carine heb ik er één gewonnen. Super gaaf! Kijk ook nog even aan de rechterkant op mijn blog. Daar staan nog twee candy's die je kunt winnen. En dat zijn echt gave dingen!! Nou, ik ga nog even lekker op ons balkonnetje zitten.
 
Lieve groetjes van Miriam

7 opmerkingen:

 1. Kan het me voorstellen dat over je kaart de hele dag gepraat werd. Hij is waanzinnig. Leuk dat je al een catalogus won. Heerlijk dagje had je. Wij zitten ook te genieten in onze tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een super leuke kaart ik vind het echt niet gek dat ie zo'n succes was hij is heel mooi.
  Heerlijk he dat weer wij genieten hier er ook zo van.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt geweldig, super leuk gedaan Miriam. En genieten doen wij ook hoor, lekker in de tuin!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij heb je nog een prijs gewonnen :-). bij ditjes en datjes. groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grandioze kaart. Erg mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen