maandag 15 juli 2013

Hello world

Al een tijdje liggen de treat cups bij mij in de kast, maar ik wist nog niet hoe ik ze ging gebruiken. Als ik mooie kaarten zie, sla ik ze op op mijn laptop en zo kan ik kaartjes liften. Deze kaart heb ik gelift van Miranda (lees: een zo goed als exacte kopie gemaakt. Thanks voor de correctie Miranda *oeps*). Er zijn een hoop vriendinnen en bekenden van mij zwanger, dus de geboortekaartjes komen altijd wel van pas (net als mijn voorraad kraamcadeautjes die ik tussendoor verzamel).
In de rammelaars heb ik smarties gestopt en een snoephartje met een mooie tekst.  
Onder de rammelaar nog een mooi strikje en wat rhinestones. Nog een paar hartjes met de uilenpons gemaakt, een sentiment erbij en de kaart is klaar.
Het blauwe geboortekaartje ligt inmiddels al klaar met wat cadeautjes voor als we donderdag op kraambezoek gaan. Vrienden van ons hebben zoon Bram gekregen. Hij is zes weken te vroeg geboren, maar gelukkig is alles goed met ze! Iedereen nog een fijne avond en geniet nog even van het zonnetje.

Lieve groetjes van Miriam

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke stempel set is dit echt voor babykaartjes leuk gemaakt.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi zijn ze geworden! Ik heb die cups hier ook liggen, maar nog geen tijd gehad om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben enkel vereerd!! Lief dat je me even noemt! En onthou beter goed gejat, dan slecht bedacht. Ik heb het idee ook gestolen...eeehh gelift..., hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gedaan Miriam, al is het niet je eigen idee,het is een super toffe kaart. Ik heb de treatcups ook liggen en nog niks mee gedaan. Helaas bij mij weinig baby's op komst, maar ik ga het zeker een keer gebruiken!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heb ik ook nog wel ergens treat cups liggen. Ik vind je kaarten super leuk.
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig leuk! Lief dat snoephartje erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk hoor! Wel jammer dat ik er geen meer ontvang ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat zijn deze rammelaars leuk!! Heb binnenkort een vriendin die gaat bevallen, dus zon soort kaartje komt goed van pas!
  Groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen