vrijdag 12 juli 2013

Yum yum!

Deze keer geen kaartje, maar iets anders. Laatst had ik een leuk pakketje Stampin' Up! spulletjes gewonnen bij Stampin Utopia en daar zaten deze drie leuke cellofaan zakjes in. Snel naar de winkel om wat jellybeans te halen en daar heb ik deze zakjes mee gevuld :)
Bovenaan de zakjes heb ik een mooie bloem geponst, ook nog twee cirkels geponst met daarop een stempeltje en een sentiment uit de gave set 'A Fitting Occasion'.


Voor verschillende gelegenheden zijn ze te gebruiken, dat leek me wel zo handig :)
Ook altijd leuk om iets extra's cadeau te geven (en krijgen) en daar lenen deze jelly beans sticks zich prima voor. Nu maar eens kijken wie van deze jellybeans mag gaan smullen. Ik vind ze in ieder geval echt verschrikkelijk!! Niet zo erg dus dat ik ze weg geef.... Iedereen alvast een fijn weekend en geniet van het mooie weer dat in aantocht is!
 
Lieve groetjes van Miriam

12 opmerkingen:

  1. Super leuk. Ik vind dit zo'n leuke stempelset en deze staat ook bij mij in de kast.
    Eveline.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk geworden en wat een Multi functionele stempel set is het toch ook je kan er vele kanten mee op.
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Miriam, wat leuk dat je mijn blog via via hebt gevonden. Wat zijn de Stampin' up producten leuk hè. Ik ben er sinds kort ook een beetje verslaafd aan geworden. Wellicht zien we elkaar een keer. Knutselen staat nu ff op een laag pitje want ik ben druk met mijn vader die in het ziekenhuis ligt. Veel op en neer met mijn moeder. Gelukkig hebben we nu wel een ziekenhuis in Uden. Dat scheelt een beetje.
    Tot knustels en misschien tot ziens.
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zijn zo leuk die cellofaanzakjes. Alleen....ik ben niet zo voor snoep en zit me suf te prakkiseren wat ik er dan in zou kunnen doen. Heb jij een idee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wellicht een (gel)pen of potlood? Die past er ook wel in... En anders roze/blauwe muisjes. Dat is dan wel weer eten, maar wel leuk als geboortecadeautje natuurlijk :) en dat gaan ze meestal niet opeten!

      Verwijderen
    2. Hallo,

      Heb jij een idee waar je deze smalle cellofaan zakjes kan kopen?
      Ik kan er precies niets over terugvinden op de site van stampin utopia, maar zou ze graag hebben voor onze doopsuiker!

      Grotjes en alvast bedankt!

      Verwijderen
  5. Ze zien er Super leuk uit! Toevallig heb ik er van de week ook een gemaakt, heb zelf nog geen zakjes, maar dat komt wel!

    Groetjes Marie-Claire

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuk zijn ze he! je hebt ze in verschillende maten he die zakjes (blz.160 rechtsonderaan)
    je zou er ook knoopjes in kunnen doen..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er gezellig uit! Het blijven leuke zakjes; ik heb ze al eens gebruikt voor mijn dochters verjaardag, om uit te delen. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat zijn ze leuk Miriam en mmmmmmmmm, ik hou wel van Jellybeans. Vind die van de Hema erg lekker; hard van buiten en zacht van binnen. Yammie!

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen