woensdag 21 augustus 2013

Flowers, pearls and a doilie

Wauw, wat een supergave reacties op mijn Sesamstraat kaartje! Zo eenvoudig te maken met maar enkele ponsen en toch zo leuk. Dank jullie wel allemaal!!! Voor nu weer een kaartje dat ik een tijd geleden heb gemaakt. Roze, bloemen, een paper doilie en wat parels. Helemaal mijn ding en weer een heerlijk vrouwenkaartje. Just love it!
De bloemen had ik nog liggen van mijn 'oude' collectie en tsja... dat moet soms ook op!
Ik blijf het leuk vinden om te puzzelen met een dubbele 'Modern Label', maar ook deze keer vind ik hem weer goed gelukt. Misschien toch eens de Word Window Punch bestellen??
Zo, dat was het weer even voor nu. Ik ben heel blij dat mijn vriend weer terug van Lowlands is! Ik heb hem weer lekker geknuffeld en hij vond mijn 'welkom-thuis' kaartje ook heel mooi. Kon het toch niet laten... Hihi! A.s. zaterdag hebben we weer onze maandelijkse knutseldag met de meiden en ik heb er weer onwijs veel zin in! Vanavond voorbereidingen treffen :)
 
Groetjes Miriam

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk een echt vrouwenkaartje. Ik ben er dol op.
  veel plezier met de meiden op jullie knutselavondje!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart. En ja, die word window punch moet je gewoon kopen! Of wachten tot MDS eindelijk in Nederland te koop is. Kun je de pons via de Silhouette uitsnijden.

  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje geworden! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een leuk kaartje weer! Dit is ook helemaal mijn stijl... Ja, de Word Window punch is echt een handige basic! Ik gebruik hem ook regelmatig, maar dan als label. Gaatje in de bovenkant en hangen maar!
  Veel plezier zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf kaartje! Ik heb ook nog van die bloemen liggen in allerlei maten en kleuren. Leuk idee om ze uit de kast te halen.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet hem ook nog altijd bestellen hoor. Je kaartje is heel leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk kaartje helemaal weg van de kleuren en de ruitjes super lief heb hem zelf ook maar nog niet gebruikt.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om zo ook op jou blog terecht gekomen! Erg gaaf wat je maakt zeg!! Ga je volgen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt prachtig Miriam! Dat stukje Gingham Garden DSP popt er uit. Die combinatie van Word Window en Modern Label ponsen gebruik ik ook zoooo ontzettend veel! En dan in combinatie met de Teeny Tiny sentiments! Of de Scallop Oval met de Oval ponsen... aarrghh waarom zijn er zo veel leuke dingen te koooop! :-)

  Gr. Pytsje Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen