zondag 25 augustus 2013

Tasjes en kaarten

Alweer de derde knutseldag met ons Stampin' Up! clubje en wat vind ik het heerlijk, zo'n dag! Helaas was één van de meiden er niet bij, maar na de lunch schoven de moeder en schoonzusje van een vriendin aan. Die heb lekker zitten freubelen. Vóór de lunch hebben we een tasje gemaakt. Mijn voorbeeld vind je rechts op de foto hieronder. Het linkse tasje  en het kaartje heb ik op de dag zelf gemaakt, naast dat ik de 'nieuwe dames' heb begeleid.
Hieronder zie je de tasjes die we gemaakt hebben. Wil je ook zo'n leuk tasje maken? Een foto tutorial vind je hier. Met een kleine aanpassing kun je hem ook van een A4-vel maken.
 
Dit zijn de kaarten (met die van de andere twee dames) die we 's middags gemaakt hebben, waaronder met de stempelset 'Aviary'. Deze hebben we laatst op Marktplaats gescoord!
De één productiever dan de ander, maar ik ben trots op 'mijn meiden'. Wat een creativiteit en inspiratie! De volgende knutseldag is pas over vijf weken, omdat er nog een paar (waaronder ik) op vakantie gaan. Ook vandaag heb ik nog lekker geknutseld, waarvan je de resultaten snel op mijn  blog zal vinden. Geniet nog van de laatste dag van het weekend!
 
Lieve groetjes van Miriam

5 opmerkingen:

 1. Kan me voorstellen dat zo'n dag enorm leuk is! En wat hebben jullie prachtige dingen gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor zo'n 'freubel' dagje. Mooie resultaten en allemaal heel verschillend. Alvast een fijne vakantie. Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een gezellig dagje dus. Mooie creaties hebben jullie weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een creatieve dag. Erg mooi allemaal!
  Freubelgroet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n hele dag knutselen en wat een leuke kaarten en tasjes hebben jullie gemaakt.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen