zondag 1 september 2013

It's a baby boy

Alweer enkele weken geleden heeft mijn vriend er een neefje bij gekregen, Ted! En ja, het is een echte baby. En nee, het is geen pratende teddybeer (zoals in de film 'Ted') haha... Mijn schoonouders zijn daar een tijdje geleden op bezoek gegaan en wilden geen standaard geboortekaartje, dus werd ik ingeschakeld. Uiteindelijk heb ik dit kaartje voor ze gemaakt.
Met verf heb ik op het bruine cardstock een witte 'rand' aangebracht. Achteraf helaas iets teveel vond ik, want het leek zo licht toen ik begon. Ach, weer een les voor de volgende keer. Gelukkig waren de ontvangers er erg blij mee en daar doe je het toch voor hè??
 Washitape en nog een mooi knoopje op de kaart én de envelop om het geheel af te maken.
Wisten jullie dat je bij Stampin Utopia ook mee kan doen aan shares van stempelsets?? Zie je een leuke stempel, maar wil je niet de hele stempelset hebben? Kijk dan eens op Stampin Utopia en scroll helemaal naar beneden voor de actuele stempelsets in de shares. Zelf een verzoek indienen kan natuurlijk ook! Ik vind het ideaal en doe inmiddels dan ook graag mee.
 
Lieve groetjes van Miriam

5 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, en leuk detail weer die bijpassende envelop. Mooi hoor! Leuk he, die shares bij Miranda?! Ik heb op die manier al een aantal keren wat leuke stempeltjes aangeschaft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent toch een schat hé, dank je. Leuk om zo over mezelf te lezen, LOL! En ik vind je kaart echt helemaal waaaaanzinnig. Hij is mooi, strak, stoer, echt helemaal geweldig. Ik vind die witte rand totaal niet te veel. En die naam zo....geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een echt Miriam kaartje. Superleuk. Ook ik doe volop mee met de shares en heb er al verschillende aangevraagd. Van een stempelset ben ik een stempel kwijtgeraakt. Ja dom, waarschijnlijk weggegooid met de snippers en de zooi. Gelukkig heb ik hem via de shares bij Miranda weer kunnen bemachtigen en is mijn set weer compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaartje is echt heel leuk een stoere babykaart super.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen