zondag 6 oktober 2013

Teamdag Team Utopia

Nu vragen jullie je zeker af: "Is Miriam demonstratrice dan"? Nee, dat (nog) niet, maar.... Miranda Mols had me uitgenodigd als special gast op de teamdag van Team Utopia. Hoe gaaf is dat?! Ik moest wel echt weken mijn mond dicht houden en dit tegen niemand vertellen, maar het was het dubbel en dwars waard. Want wat een gave dag was het! Een heleboel leuke, nieuwe en lieve dames leren kennen en Team Utopia is echt een topteam. Wauw... Ik ben er nog helemaal stuiterdestuiter van.
 
Als special gast mocht ik voor alle demonstratrices *slik* een workshop geven. Ik had nog een leuke tutorial liggen van een vogelhuisje, dus heb ik wat voorbeeldjes gemaakt. Op de teamdag, ook nog eens dierendag (wat een toeval), hebben we dit vogelhuisje gemaakt.
En wat was deze dag gezellig! Miranda zei nog, neem niet teveel spullen mee, want de praktijk leert dat je weinig maakt. Nou, ze had helemaal gelijk! Ik had niet eens tijd om ook een vogelhuisje te maken, omdat ik rond liep om de dames te helpen. Dus ik kon alles ook weer netjes mee terug nemen! Zie je hoe druk we zijn (met kletsen dan hè)??
Hieronder op de foto (een deel van) team Utopia met helemaal links de upline van Miranda, de Duitse Tanja. Wat gaaf om haar ook eens te ontmoeten.
Nou, ik heb net pas al mijn spullen weer netjes opgeruimd en alles nog eens even rustig bekeken. Alweer wauw... Binnenkort leuk nieuws op mijn blog, dus hou het in de gaten!
 
Lieve groetjes van Miriam

8 opmerkingen:

 1. Ja Miriam, het was zeker leuk! En je vogelhuisje was ook super!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUper gezellig dat je er was Miriam en we hopen jou binnenkort natuurlijk in ons team te mogen verwelkomen. (-; De vogelhuisje zijn helemaal toppie!

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat was het gezellig he? En je vogelhuisjes zijn echt helemaal the bomb! Goed voor in een workshop.... Nou, hoop dat je snel instapt. Moeten we alleen iets verzinnen op onze namen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg gezellig dat je erbij was Miriam! En wat zou het gezellig zijn, als je er de volgende keer weer bij bent!!
  Groetjes,
  marit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hartverwarmende reacties van de dames zeg! Ja, je workshop was dan ook top! En het was echt gezellig om je hier te hebben. Je bent een toppertje! Je ziet het, mijn vogelhuisje was ook niet af. Komt nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig hoor! Wat ziet dat vogelhuisje er leuk uit! Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat ik je workshop gemist heb, maar helaas geen vervanging, dus ik moest zelf werken. Hoop de volgende keer dan maar.
  Groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen