woensdag 11 december 2013

Veel geboortekaartjes.... heel veel!

Mijn twee-maanden-project is dan eindelijk af (al twee weken eigenlijk)! Twee maanden geleden, op een gewone doordeweekse dag, benaderde iemand mij of ik geboortekaartjes wilde maken voor hun meisje die ze half november verwachten. Natuurlijk wil ik dat, wat een eer dat ze dat aan mij vragen! Ze hadden al een voorbeeld op mijn weblog gezien (weten jullie welke??) en hun geboortekaartje is daarop gebaseerd! Dit is het resultaat geworden.
Ze wilden ook graag dat ik de inhoud bedrukte, dus ook die nam ik voor mijn rekening! Best lastig om een al bewerkte kaart in de printer te stoppen, vandaar het roze 'inlegvel' die op zijn plek blijft zitten met een roze lintje. Als je denkt, wat stond er op die lege (slecht weggewerkte *excuus*) plek aan de rechterkant, dan was dat het adres. Die hoef ik natuurlijk niet te delen ;-). Aan de linkerkant nog een stempel voor de opvulling.
En zo ziet een (deel van de) overvolle tafel eruit als je alle kaartjes klaar hebt. Jeetje, wat een werk, maar wat gaaf om dit te mogen maken voor iemand! Ik voelde me helemaal trots toen de kaartjes zo goed werden ontvangen!
Helaas bevat dit kaartje weinig Stampin' Up!, maar hier is bewust voor gekozen om de kosten zo laag mogelijk te houden. De stempels en de inkt op de voorkant en de binnenkant zijn wel van Stampin' Up! De rest heb ik in hobbywinkels of op internet gevonden. Met de kleine Elise gaat gelukkig alles goed voor zover ik vernomen heb. Nog een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volger, leuk om je hier te zien. Geniet allemaal nog van de avond!
 
Lieve groetjes van Miriam

7 opmerkingen:

 1. Wat een werk maar wel heeeeeel erg mooi! Inderdaad een hele eer zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige geboortekaartjes! En ja, veel werk, maar het resultaat is er wel naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige geboortekaartjes! En ja, veel werk, maar het resultaat is er wel naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel een klus, zeg. Maar leuk om te doen en het resultaat is erg mooi geworden. Gr. Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een eer en wat zijn ze leuk! Wel een enorme klus lijkt me!

  De toblerone-mini's hebben ze bij grote Albert heijns, maar ik heb ze bij ons lokale snoepwinkeltje gevonden ;-)

  Fijn weekend, groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw!!
  Wat ontzettend gaaf (wat veeeeeel werk......)
  Maar wel heel gaaf om zo'n geboortekaartje te hebben

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen