vrijdag 29 november 2013

Kerstworkshop

Vorige week had ik, na een zeer lange werkdag van bijna 12 uur, een kerstworkshop op vrijdagavond bij mijn tante. Soms weet je vantevoren dat er waarschijnlijk niets besteld zal gaan worden, maar het is wel weer een stukje mond-op-mond reclame. In deze beginfase vind ik dat niet zo erg... Er werd gevraagd om iets te maken in het thema kerst. Via het blog van SU-per challenges kwam ik een super mooie (kerst)ster tegen, welke ik dan ook voor de workshop gemaakt heb. Nog een klein kaartje erbij met bijpassende envelop (met het envelope punch board natuurlijk) en klaar!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook nog een klein doosje had gemaakt, maar die laat ik de volgende keer zien omdat ik die de dag erna met ons knutselclubje ook gemaakt heb. Iedereen was super enthousiast over de workshop en.... wonder boven wonder toch nog een kleine bestelling. Yeah! Daar doe ik het voor. Morgen ga ik lekker twee dagen kerstshoppen met vriendinnen in Düsseldorf. Slaap lekker en geniet van jullie weekend :)
 
Lieve groetjes van Miriam

zondag 24 november 2013

Fishin' Around

Al weer een week geleden dat ik een berichtje heb geplaatst, niets voor mij. Helaas moest ik een paar dagen plat, want ik had teveel hooi op mijn vork genomen en helaas reageert mijn lichaam daar heel sterk op. Al doende leert men (hoop ik hihi). Gelukkig ook goed nieuws, want ik heb deze week een contract getekend voor 27 uur op het kinderdagverblijf waar ik werk. Yay! Helemaal happy.
 
Terug naar mijn blogbericht! Al een maand heb ik de geweldige Fishin' Around stempel en de circle treat cups liggen, maar nog steeds niets mee gedaan. Nu toch eindelijk aan de slag en dan gelijk met water. Kan nooit goed gaan dacht ik, (was ook enigszins zo) maar het is me uiteindelijk toch gelukt. De aanhouder wint!
En hier is-tie dan! Mijn eigen mini-aquarium. Stiekem best trots dat het gelukt is. Ik heb uiteindelijk twee kaarten gemaakt (maar de andere verkocht voordat ie op de foto stond natuurlijk), waarvoor ik 5 circle treat cups heb gebruikt in totaal. Waar zijn de overige drie gebleven, hoor ik jullie denken.... Nou, die waren niet waterdicht helaas. Het was een erg leuk maar ook tijdrovend project. Het houd je van de straat zal ik maar zeggen. Fijne avond!
 
Lieve groetjes van Miriam

zaterdag 16 november 2013

Daar is 'ie dan!

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers! Wat leuk dat jullie mijn blog zijn gaan volgen. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren. Deze keer iets heel anders. Want de nieuwe Marie-Claire ligt in de winkel en deze keer is ie heel bijzonder, omdat er een Stampin' Up! bijlage bij zit!
Wat zeg je?? Heb je de nieuwe Marie-Claire met super gave bijlage nog niet? Ren dan snel naar de winkel voor je eigen exemplaar en lees over de wondere wereld van Stampin' Up!
Er staan veel handige tips en trucs in, informatie over de geweldige producten van Stampin' Up! en ook heel leuke voorbeelden om zelf te maken. Dus waar wacht je nog op? Oh ja... mocht je in (de buurt van) Uden wonen. Morgen is er een hobbybeurs in de Witte Boederij waar ik ook zal staan. Hier kun je onder andere informatie krijgen over Stampin' Up!, zelfgemaakte kaarten/doosjes/verpakkingen van mij kopen en je hebt de mogelijkheid tot het plannen van een workshop. Heb je niets te doen morgen? Kom eens langs!
 
Lieve groetjes van Miriam

zondag 10 november 2013

Workshop

Twee weken geleden heb ik een workshop gehad bij een vriendin met allemaal meiden die creatief zijn, maar nog niet bekend waren met Stampin' Up! Ik heb ze dus even helemaal gek gemaakt met alle mooie Stampin' Up! producten. En enthousiast... dat werden ze wel! Na een korte introductie zijn we snel aan de slag gegaan en dit is wat we gemaakt hebben.
De gastvrouw wilde graag een tissuehouder maken, welke ze al eerder bij mij had gezien. Ik heb daar een bijpassend beterschapskaartje bij gemaakt om het een geheel te maken. Iedereen vond het erg geslaagde avond en over de uilenpons was natuurlijk iedereen te spreken. Wat een veelzijdige pons is het ook! Op naar de volgende workshop over 2 weken.
 
Lieve groetjes van Miriam

woensdag 6 november 2013

Twice the same

Deze keer twee bijna dezelfde kaartjes gemaakt, op één klein detail na... Niet zo moeilijk om die te vinden hè! Mijn schoonouders hadden laatst een kaartje nodig voor vrienden die 40 jaar getrouwd zijn en wij hadden zelf ook een feest van bekenden die 25 jaar getrouwd zijn. Twee vliegen in één klap door hetzelfde kaartje te maken. Ideetje van internet!
Wat kun je toch veel met die uilenpons!! Zelfs een schattige bruid en bruidegom is mogelijk.
Hier nog een close-up van het echtpaartje. De teksten heb ik gewoon uitgeprint, want deze stempels bestaan nog niet en zeker nog niet in het Nederlands.
Wat een ontzettend slechte kwaliteit van de foto's hè? Mijn camera is laatst gecrasht *snik snik* dus ik heb een cameraatje uit de prehistorie moeten gebruiken. Bij gebrek aan beter en het nog niet weten hoe de digitale spiegelreflexcamera gewoon doet wat ik wil. En hebben jullie die geweldige naamstempel op de foto's gezien? Super! Geniet van de avond.
 
Oh ja... kijk ook even op mijn 'te koop' pagina! Daar staan mijn 'oude' markers te koop!
 
Lieve groetjes van Miriam

maandag 4 november 2013

Mijn eigen naamstempel!

In juli had ik bedacht dat ik een eigen naamstempel wilde, in augustus ben ik (lees: mijn vriend) gaan ontwerpen en in september gingen we op vakantie. Vervolgens.... 3 maanden later...... kreeg ik de ingeving om dit weer op te pakken. Voorstel voor een ontwerp afmaken, opsturen, aanpassen, nogmaals aanpassen, betalen, nog een laatste aanpassing en ineens ligt ie daar op de deurmat.... wauw! Mijn eigen naamstempel!!!!
Hoe gaaf is dat? Nieuwsgierig? Bij Miranda van Atelier Negen kun je zo'n super gave, persoonlijke naamstempel laten maken! Waar is zo'n stempel dan goed voor? Nou, die kun je bijvoorbeeld op de achterkant van je gemaakte kaarten en projecten stempelen, waardoor mensen kunnen zien wie dit gemaakt heeft en zo nemen ze misschien wel een kijkje op je weblog! Ben je ook enthousiast geworden? Neem dan contact op met Miranda Versteeg of neem een kijkje op haar pagina.
 
Lieve groetjes van Miriam

zaterdag 2 november 2013

Je eigen enveloppen maken met Stampin' Up!

Eindelijk is het zover. Stampin' Up! heeft een super product gemaakt en wel de ....... *tromgeroffel* ....... Envelope Punch Board! Dit is een apparaat waarmee je zelf wel 66 verschillende maten enveloppen kunt maken. Hoe gaaf is dat?? Voor iedere kaart die je maakt, kun je een bijpassende envelop maken.
Natuurlijk heb ik hem ook zelf besteld en ik moet zeggen... ...hij werkt geweldig! Je kunt er zelfs doosjes mee maken. En pssst.... ik zal je nog iets leuks vertellen.... hij kost maar €22,95! Geen geld als je bekijkt wat je er allemaal mee kunt. Je kunt hem vanaf vandaag bij mij bestellen en het artikelnummer is 133774. Mocht je willen weten hoe hij werkt? Klik dan op deze link voor een YouTube filmpje over het Envelope Punch Board.
 
Ik wens iedereen een creatief weekend toe en met dit weer zal dat wel lukken denk ik!
 
Lieve groetjes van Miriam