woensdag 1 januari 2014

Happy New Year!

Bij deze wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat het maar een mooi en creatief jaar mag worden met veel geluk en gezondheid. Maak er allemaal een mooi 2014 van. Ik wil dan ook gelijk de gelegenheid nemen om mijn klanten, mijn volgers en mijn lieve upline Miranda te bedanken voor het mooie jaar. 2013, het jaar dat ik demonstratrice van Stampin' Up! werd en veel nieuwe mensen heb mogen leren kennen. Bedankt allemaal!
Samen met mijn vriend en broertje
 
En dan nu over naar mijn eerste creatie van dit jaar. Nou ja... eigenlijk had ik deze al gemaakt voor de kerst voor de collega's van mijn vriend. Deze mini Christmas Crackers vond ik op het blog van mijn collega-demonstratrice Marit. Er staat ook een super handige foto tutorial bij! Neem eens een kijkje op haar blog, want ze maakt heel mooie dingen. En weet je... deze Christmas Crackers zijn gemaakt met het geweldige Envelope Punch Board. Wat?!? Heb je die nog niet? Bestel hem dan snel bij mij voor maar €22,95!  
Maar deze zijn niet alleen leuk om te maken voor kerst, je kunt ze met een ander papiertje ook gewoon voor een verjaardag of een andere gelegheid gebruiken! Gewoon als kleinigheidje voor bij een cadeautje. Het is altijd leuk om iets extra's te geven (en krijgen).
Ook hier heb ik weer iets nieuws gebruikt. Iets dat binnenkort te krijgen is. Iets wat je gratis kunt krijgen... Weten jullie al wat het is? Of waar ik het over heb? Houd dan vooral mijn blog in de gaten, want het zal niet lang duren voordat jullie het te weten komen!
 
Lieve groetjes van Miriam


6 opmerkingen:

 1. De beste wensen Miriam! Voor een mooi en creatief jaar!! En leuke dingen heb je gemaakt! SU-per!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Miriam,
  De beste wensen! Wat een leuke creatie heb je weer gemaakt....en ik ben het met je eens..wat een geweldig product de Envelope Punch Board! Lieve groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De beste wensen! Leuk zijn de crackers. Ik heb ze ook gemaakt voor de klanten van mijn schoonheidssalon. Marit heeft het super goed uitgelegd, ze zijn klaar in een handomdraai en erg leuk om te geven of te krijgen.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gemaakt! Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooo, wat lief! Voor jullie natuurlijk ook de allerbeste wensen en hopen op een mooi SU jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk gemaakt zeg, ook weer schitterend papier gebruikt.
  Voor jouw ook een creatief en geweldig 12014.
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen