zondag 15 maart 2015

Terug van weg geweest

Na een onaangekondigde periode van stilte, ben ik er weer! Voor mij een bewuste keuze om even pauze te nemen. De inspiratie was weg, druk op het werk en ik wilde er even voor mijn familie en vrienden zijn. But I'm back! Vandaag laat ik jullie een babykaartje zien.
De ballon op dit lieve kaartje is gemaakt met de stempelset Celebrate Today. Daar kun je ballonnen mee maken, maar als je hem omdraait, kun je er zelfs kerstballen mee maken! De stempel aan de binnenkant komt uit de stempelset K.J.E.G. De derde Nederlandse stempelset die is uitgebracht van Stampin Up. De set is super handig met mooie teksten.
Hebben jullie al gehoord van het nieuwe challengeblog van Team Utopia? Je vindt hem hier. Elke drie weken is er een nieuwe challenge en er is ook altijd een leuke prijs te winnen! Neem eens een kijkje of doe mee! Dat zouden we allemaal erg leuk vinden. Veel plezier!
 
Lieve groetjes van Miriam

4 opmerkingen:

 1. Hoi Miriam,
  welkom terug ! Je hebt een erg lief kaartje gemaakt !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via via kom ik op je blog terecht, ik kom zeker nog eens vaker kijken!
  Heel leuke kaartjes
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Miriam, leuk weer iets van je te zien/horen op je blog! Je kaartje ziet er super uit, leuk met de glitters in de ballon! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen