vrijdag 8 mei 2015

Gold gold gold

Tijd voor goud, tijd voor bling! Want vandaag doe ik, na lange tijd, weer eens mee met Challenge #87: Goud of zilver van SU-per Challenges.
 Aangezien ik meestal met zilver werk, dacht ik deze keer: "Kom, laat ik eens uit mijn comfort zone springen en gaan voor goud". Met dit kaartje als resultaat. 
Ik maakte gebruikt van gold embossing poeder, gold foil sheet en Gold Glimmer paper. Het stippelrandje maakte ik af met de Gold Stampin' Dazzle Marker, die je helaas niet meer in de nieuwe catalogus vind. Je kunt hem nog wel kopen met een mooie korting!
Zo zie je maar dat je met de producten die er uit gaan nog heel mooie creaties kunt maken! Nu kun je nog veel producten kopen met korting tot wel 50%! Als je op het winkelwagentje in de linker sidebar klikt, kom je vanzelf terecht op de pagina met de uitverkoop.
Gisteren ontving ik mijn bestelling met enkele sneek peak producten die ik als demonstratrice al mocht bestellen. Daar kreeg ik ook meteen de nieuwe papieren catalogus bij, want zeg nou zelf, dat bladert toch veel fijner dan op de computer? En zo te zien ben ik niet de enige die er blij mee is! Hij staat dan ook weer vol met mooie en nieuwe producten.
 
Lieve groetjes van Miriam 

5 opmerkingen:

 1. Wow, knap die gouden veren !!!!
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden. Zo te zien is poes ook zeer geïnteresseerd in de nieuwe catalogus. Leuk nieuw speelgoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind je kaart heel erg mooi geworden! De nieuwe catalogus heeft er een nieuwe doelgroep bij zo te zien, haha. Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stap maar wat vaker uit je comfort zone, Miriam! Hij is prachtig! Dank je wel voor het meespelen bij SU-per Challenges. :)

  BeantwoordenVerwijderen