woensdag 20 mei 2015

Nieuwe mooie levens

Zoals beloofd laat ik jullie nog twee schudkaarten zien, gemaakt met de shaker frames die eruit gaan met de start van de nieuwe catalogus. Deze kaartjes zijn voor twee nieuwe mooie levens. Voor wie? Dat weet ik nog niet, maar een voorraadje is altijd handig.
De gekleurde handjes en voetjes zijn niet van Stampin Up, maar die had ik hier nog liggen.
De stempel uit het 'gele kaartje' komt uit de leuke Nederlandse stempelset K.J.E.G.
De stempel uit het 'oranje kaartje' komt uit Label Love, welke helaas uit de catalogus gaat.
En zoals jullie weten, zijn er ook weer nieuwe weekly deals op woensdag. Maandag doe ik er weer een verzamelbestelling uit, dus laat me uiterlijk zondagavond weten of je nog iets wil hebben. Let erop! Dinsdag 2 juni is de laatste dag dat je uit de huidige jaarcatalogus én voorjaarscatalogus kunt bestellen, maar dan gaat óók de nieuwe jaarcatalogus al in. Dat betekent dat je uit 3 catalogi tegelijk kan bestellen! Inkten nog voor de oude prijs, maar al wel genieten van leuke spulletjes uit de nieuwe catalogus!
 
Ben je vaste klant? Kom dan een catalogus bij me halen of betaal de verzendkosten en je krijgt de catalogus gratis! Ben je geen vaste klant, maar heb je wel interesse? Dan kun je catalogus voor €7,- inclusief verzendkosten thuis ontvangen! Veel knutselplezier vandaag.
 
Lieve groetjes van Miriam

5 opmerkingen: