donderdag 31 december 2015

Bloghop: A nice cuppa

Over een kleine week komt de nieuwe voorjaarscatalogus uit én begint de Sale-a-Bration! Van 5 januari t/m 31 maart mag je een gratis cadeau uitkiezen bij elke €60,- die je besteld. Om de nieuwe catalogus en Sale-a-Bration aan te kondigen, doe ik mee aan een bloghop met Team Utopia. Met de knoppen 'vorige' en 'volgende' onderaan dit blogbericht hop je zo naar blogs van andere Utopianen en kun je zien wat zij maakten met nieuwe producten.
Ik heb gekozen voor de set 'A nice cuppa' met bijpassende framelits voor de big shot! Een superleuke nieuwe set met theekopjes, een theepotje en bestek. Ik heb er verschillende mooie dingen mee gemaakt om te laten zien hoe veelzijdig en gaaf deze set is! Sommige teksten komen uit andere nieuwe sets uit de voorjaarscatalogus of SAB-folder.
Klik op de foto voor een vergroting
Hier nog enkele close-ups van de dingen die ik maakte met de nieuwe producten. Helaas is het tasje wat wazig op de foto gekomen, maar ik kon de opstelling niet opnieuw maken.
Bij een warme kop thee hoort natuurlijk ook iets lekkers: chocolade! Zien jullie die mooie glitters op het citroentje? Dat accent maakte ik met de nieuwe 'Wink of Stella Glitter Brush'. Een stift met glittervloeistof die te verkrijgen is in de kleuren Clear en Gold. Hoe gaaf?
Een klein kaartje of tag voor aan de theepot, gewoon omdat het zo gezellig staat. Hebben jullie het kleine citroentje aan het strikje gezien? Deze komt uit de 'Have a cuppa embellishments'. Er zitten ook nog theepotjes en lepeltjes in voor een extra touch.
En ook nog een gezellige kaart om je vriendin via de post uit te nodigen voor een kopje thee.
Je kunt het allemaal maken met deze geweldige set met bijpassende framelits, die vanaf 5 januari onder andere bij mij te bestellen is. Heb je nu ook spontaan zin in een kopje thee?
Wil je weten wat de andere leden van Team Utopia hebben gemaakt? Klik dan snel op de buttons hieronder en bekijk de mooie nieuwe creaties! Als het goed is heb je na een tijdje een cirkel van blogs gemaakt en kom je vanzelf weer hier terug. Veel kijkplezier allemaal!
http://www.ingridcardsandmore.blogspot.nl/2015/12/bloghop-team-utopia.htmlhttp://www.miriam-cardsandscrapping.blogspot.nl/2015/12/bloghop-team-utopia.html

 Lieve groetjes van Miriam

10 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan! Ik vind dit ook zo'n leuke set!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne Uiteinde, en een goed begin toegewenst!!!
    Weet het nog niet zeker of ik deze wil, twijfel ... leuk om dus voorbeelden te zien ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk deze set, ik heb hem ook al in mijn bezit. Jij laat hier zien hoe veelzijdig deze set is. Leuk inderdaad om een vriendin gezellig uit de nodigen, of gewoon een leuk kadootje voor een verjaardag. En wink of Stella maakt het gewoon af....Fijne jaarwisseling Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja....die set staat ook heel hoog op mijn wishlist! Wat heb jij er leuke voorbeelden mee gemaakt. En de wink of Stella is ook echt een van mijn favorieten! Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk gedaan Miriam!! Deze set komt steeds hoger op mijn lijstje..... oei!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oooo wat mooi gedaan Miriam! Weer nieuwe ideetjes met mijn favoriete set :)
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat is die set toch veelzijdig he...zie steeds weer nieuwe leuke ideeën.
    Heel leuk hoor.
    alle goeds voor 2016

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige uitvoering met deze set,heel erg mooi gedaan en ook mooie kleuren gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Thank you for adding the "choose language" option on your blog. I appreciate being able to read your blog in English and not just look at your beautiful pictures.

    BeantwoordenVerwijderen