zondag 24 april 2016

OnStage Amsterdam

Ik bereid je alvast voor... het wordt een lang verhaal met veel foto's vandaag! Vorige week zaterdag was het halfjaarlijks evenement van Stampin' Up! genaamd OnStage. En deze keer was het extra speciaal voor mij, want ik was gevraagd om (net als mijn lieve vriendin Mandy Buckens) een presentatie te geven van 10 min. De zogehete Stamp Set Showcase. Hierbij laat je andere demonstratrices zien hoe je een (nieuwe) stempelset kunt gebruiken in een workshop. Super gaaf om te doen zo'n presentatie, maar ook ontzettend spannend!

Donderdag was ik van de spanning ziek, maar gelukkig voelde ik me vrijdag al beter. Ik mocht toen al naar Amsterdam voor de generale repetitie. Hier de laatste voorbereidingen...
Naderhand op de foto met de andere dames die ook een presentatie gaven op OnStage!
Uiteraard ook met mijn ontzettend lieve stempelcollega en goede vriendin Mandy op de foto!
De volgende dag moest ik om half 6 opstaan voor de grote dag! Samen met Janny zijn we met de trein naar Amsterdam afgereisd. Eenmaal binnen hebben we een plekje gezocht en zijn we gaan swappen. Swappen is het ruilen van een eigen creatie die je een x aantal keer maakt. Zo doe je ideeën en inspiratie op van anderen. Super leuk! Mijn swapje zien jullie de volgende keer. 's Ochtends kregen wij al de nieuwe catalogus. Jullie moeten nog even wachten tot 3 juni ;-). Dat is het voordeel aan demo zijn. Je ziet alles al eerder. Geweldig!
En of we er blij mee zijn!
's Middags was het dan zover. Het podium op! Gelukkig samen met Mandy, dat hadden we zo geregeld. Stampin' Up! heeft niet voor niets het motto: Inspire, Create & SHARE! Eerst even mijn microfoontje vast laten maken door de geluidstechnicus.
Daar gaan we!
Eenmaal op het podium gierden de zenuwen door mijn lijf, maar wat was het gaaf! Ik demonstreerde de nieuwe stempelset Playful Backgrounds. Hiermee kun je prachtige achtergronden maken. Ik maakte voor de 'workshop' een doosje met daarin vier kaartjes. Op twee kaartjes gebruikte ik de 'afstempeltechniek'. Hierbij beïnkt je de stempel één keer, stempel je die op het kaartje en vervolgens gebruik je de stempel nóg een keer zonder hem opnieuw te beïnkten. Daardoor krijg je een lichtere afdruk, maar met dezelfde inkt.
Zooo.... waar de generale repetitie enorm slecht ging, ging de echte presenatie heel goed! Ik kreeg veel lovende reacties uit het publiek. Wat was het leuk om dit te doen voor 200 demonstratrices! Het was een super gave dag met veel leuke nieuwtjes. Aan het einde van de dag maakten we nog wat leuke foto's bij de photobooth. Even gek doen op de foto!
Deze dag beleven met al mijn lieve vriendinnen en stempelcollega's, dat wil toch iedereen?
De dag werd afgesloten met een heerlijk etentje met de meiden. Wat was het gezellig!
Er wordt wel eens aan mij gevraagd waarom Stampin' Up! zo leuk is. Naast het antwoord dat de producten zo geweldig en duurzaam zijn, is het voor mij ook het ontmoeten van nieuwe mensen, het delen van ervaringen met lieve vriendinnen en de energieboost die ik krijg op dagen als deze. Het motiveert me ontzettend om zoveel lieve, enthousiaste en nieuwe mensen te ontmoeten. Daarna heb ik echt veel zin om weer aan de slag te gaan!
Tijdens OnStage is het de gewoonte geworden om een doel te stellen met de hashtag: #6monthstampinggoals. Mijn #6monthstampingoals is: "Een grotere klantenkring opbouwen door minimaal 2x per maand een workshop te geven zowel thuis als op locatie". Binnenkort vinden jullie dus meer workshops die ik ook thuis ga geven, want dat doe ik nog te weinig! Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn verslagje en binnenkort zien jullie de beschrijving van mijn swap die ik maakte voor #OnStage2016. Fijne zondagavond nog!
 
Lieve groetjes van Miriam

1 opmerking:

  1. Het enthousiasme spatte vorige week van je af! En dan ook nog een mijlpaal behaald. Top! Succes met je gestelde doelen!

    BeantwoordenVerwijderen