Bestellen

Heb je iets leuks gevonden in de catalogus? Dan kun je de producten bij mij bestellen!
 
Bestelling
Twee keer per maand doe ik een verzamelbestelling. De data hiervoor vind je in mijn sidebar. Jouw bestelling én betaling dienen uiterlijk 23.59 uur op de dag vóór de besteldag binnen te zijn, anders gaat je bestelling pas met de volgende verzamelbestelling mee!
 
Voordelen?
- Vanaf €30,- mag je een gratis jaarcatalogus en evt. geldende seizoenscatalogussen meebestellen. Geef dit duidelijk aan in je bestelling!
- Bij elke bestelling een klein aardigheidje.

Bestellen via mail
Je kunt je bestelling doorgeven via miriamcooijmans88@gmail.com. Vermeld daarin duidelijk je naam en adres, het artikelnummer en de naam van het artikel. Lukt het niet? Ik help je graag bij het maken en/of doorgeven van je bestelling.
 
Betaling
Betalen kan enkel vooraf middels overschrijving (tenzij anders afgesproken) en dient 1 dag vóór de besteldatum binnen te zijn.
 
Verzenden/afhalen
Brievenbuspost                                                   Naar gelang gewicht en op eigen risico

Pakketpost PostNL                                             € 6,95

Afhalen in Den Bosch is uiteraard ook altijd mogelijk. De koffie/thee staat dan klaar.

GRATIS cadeaus
Bij een bestelling van €200,- mag je voor €30,- extra uitzoeken aan producten in het actuele ideeënboek en de seizoenscatalogus. Dit voordeel kan nog veel verder oplopen, bijvoorbeeld als je hostess bent bij een workshop/pary. Verzamel dan alle bestellingen van degene die deelnemen aan de workshop. Hoe hoger het totaalbedrag, hoe meer extra's je mag uitzoeken! Kijk maar in onderstaand schema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten