Contact / Over mij

Contact

Wilt u meer informatie over Stampin' Up!, het geven/bijwonen van een workshop of om een bestelling te plaatsen? Neem dan contact met mij op en ik help je graag.

Miriam Cooijmans
Plooosche Hof 164
5233 HG 's-Hertogenbosch
Email: miriamcooijmans88@gmail.com
Mobiel: 06 25 13 12 39


Over mij

Welkom op mijn blog!

Ik ben Miriam Cooijmans, 27 jaar jong en ik woon samen met mijn vriend in het mooie 's-Hertogenbosch. Mijn hele jeugd al ben ik creatief en ik vind het heerlijk om lekker te freubelen. In de zomer van 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met Stampin' Up! tijdens een stage in Nieuw-Zeeland. Ik heb hier zelfs een workshop bijgewoond!

Eenmaal weer in Nederland ben ik via Marktplaats producten van Stampin' Up! gaan verzamelen en raakte ik meer bekend met dit geweldige merk! Het mooie is dat alles matcht. Van cardstock tot lint, van ponsen tot stempels en van markers tot knoopjes.

Een tijdje heb ik er over gedaan om de stap te zetten om demonstratrice te worden, maar dit is de beste beslissing geweest tot nu toe! Ik geniet nog elke dag van al het geweldigs dat Stampin' Up! te bieden heeft. Ik wil je graag een kijkje laten nemen in deze creatieve wereld middels mijn blog en mijn Facebookpagina. Liever zelf ervaren hoe de producten van Stampin' Up! zijn? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende workshop/party bij jou of bij mij thuis. Ik help je graag op deze ontdekkingsreis.

Lieve groetjes van Miriam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten