zaterdag 17 mei 2014

Voor een ukkie

Vandaag heb ik weer wat geboortekaartjes om te laten zien. De blauwe versie heb ik laatst al verstuurd naar een van mijn beste vriendinnen, die bevallen is van hun zoon Timo. Super leuk om zo'n kleintje in de vriendengroep te hebben. Er veranderd een hoop op deze leeftijd...

Ik heb onder andere gebruik gemaakt van de Owl Builder Punch, hét favoriete product van Stampin' Up! Hiermee heb ik de jurkjes en broekjes gemaakt die aan de waslijn hangen. Aan de binnenkant heb ik een tekst gestempeld uit de set 'Cuddles & Kisses'. Een stempelset met veel mooie babyteksten.

Nu ik de Big Shot eindelijk in mijn bezit heb, heb ik daar ook gelijk gebruik van gemaakt. De witte gestippelde achtergrond maakte ik met de Decorative Dots Embossingfolder uit de SAB. Bij de een heb ik de dots naar buiten laten komen en bij de andere kaart heb ik de dots naar binnen laten vallen. Je kunt ze dus aan twee kanten gebruiken, super handig! Nu ga ik lekker van het zonnetje genieten. Ik heb mijn jurkjes al weer uit de kast getoverd.
 
Lieve groetjes van Miriam

1 opmerking:

  1. Hoi Miriam, super schattige kaartjes, ook het gedichtje binnenin, helemaal leuk! Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen