Catalogi

Gratis catalogus?
 
De catalogus van Stampin' Up!® telt maar liefst 209 bladzijden met op bijna elke bladzijde inspiratie met hoe je de exclusieve producten van Stampin' Up! kunt gebruiken. Een superhandig ideeënboek eigenlijk.
 
Het dikke ideeënboek van Stampin' Up! kun je bij mij bestellen voor €7,- exclusief €3,95 verzendkosten. Liever een gratis boek ontvangen? Doe dan een bestelling* met een minimale waarde van €30,- en je kun het ideeënboek gratis meebestellen.
* geldt enkel voor een verzamelbestelling
 
 
Huidige catalogi

Jaarcatalogus 2016-2017
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2016-2017%20Annual%20Catalog/2016_ACWeb_Eng-UK.pdf

2 opmerkingen:

  1. Als ik het dikke ideeënboek bij jou bestel krijg ik dan de gratis catalogus erbij? Eindelijk iemand gevonden die de bestellingen doet, daar heb ik lang naar gezocht en nu kom ik je toevallig op fb tegen, ga nu heerlijk op je blog snuffelen ik vind SU geweldig, ga maar vast sparen want als ik de catalogus uit heb zal er een beste bestelling komen hihi, groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuke reactie Saskia! Kun je me even een email sturen op: miriamcooijmans88@gmail.com. Dan kunnen we wat makkelijker in contact komen en dan zal ik je met liefde en plezier alle ins en outs uitleggen ;-)

      Verwijderen