zaterdag 26 oktober 2013

Hoera voor Lana!

Vandaag is Lana, de dochter van mijn upline Miranda Mols (Stampin Utopia), jarig! Ze wordt al weer 8 jaar. Miranda heeft om de verjaardag te vieren een leuke Give Away gemaakt. Als Lana 37 kaarten of meer ontvangt, dan gaat er een super gave stempelset incl. punch weg. Die wil ik natuurlijk wel winnen!! Miranda gaf nog een hint: Lana houdt nog steeds van honden. Dus ik ben snel aan de slag gegaan en heb dit leuke hondenkaartje gemaakt!
Als je dan zachtjes aan de tong van dit hondje trekt, flappen de oren omhoog! Gaaf toch?
Het is dan wel niet met Stampin' Up! stempels en/of ponsen gemaakt, maar ik vond hem gewoon te leuk om niet te maken. Lana, gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je nog veel kaartjes mag ontvangen! Over een paar minuten gaat de deurbel, want dan komen er vriendinnen om te knutselen. Snel nog alles klaar zetten en dan kunnen we beginnen! 
 
Lieve groetjes van Miriam

7 opmerkingen:

 1. Oh die is leuk ! Mijn kaartje komt later vandaag op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super leuk kaartje. Heb je een patroon ergens staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat een leuke hond heb jij voor Lana gemaakt.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, wat een gave kaart. Die zal Lana vast heel leuk vinden!

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart die gaat zeker winnen. Bedankt voor je lieve woorden op mijn blog.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, die is geweldig leuk Miriam! Jammer he, dat Lana niet genoeg kaartjes heeft gekregen om de prijs doorgang te laten geven... ik had ook zooo mijn best gedaan! LOL! Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De uitslag is bekend! Lana vond jouw kaart natuurlijk geweldig! Hoe kan het ook anders... Aan de tong trekken en dan gaan de oren omhoog! Geweldig hoor! Bedankt dat je Lana een kaartje stuurde!

  BeantwoordenVerwijderen