maandag 25 maart 2013

Agenda gepimpt

Wauw, wat een week! Verhuizen en mijn eerste week samenwonen met mijn vriend. Wat een geweldige week. Heerlijk om zelf te doen en laten wat je wil en ondertussen de huisvrouw uit te hangen, wat ik eigenlijk (nog) niet erg vind om te doen, maar dat zal vast wel komen. Als iets nieuw is, is het (bijna) altijd leuk toch??
 
Afgelopen zaterdag ben ik naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen geweest. Op de beurs een paar ideetjes op gedaan, maar omdat ik eigenlijk alleen met Stampin Up werk, had ik er verder niet zo heel veel aan. Maar..... Stampin Up stond er ook en ik heb daar twee geweldige dames mogen ontmoeten. Dankjewel Miranda en José, het was super om jullie in het echt te mogen ontmoeten. Wat hebben jullie een enthousiasme en energie, ik werd er zo vrolijk van!!
 
Om nog even tot mijn blognaam te komen... Toen ik mijn agenda voor 2013 gekocht heb (zo'n simpele agenda van de V&D), vond ik hem erg saai. Ik heb hem dus zelf maar even 'gepimpt' met onder andere Stampin Up producten!
De tekst 'Live, Laugh & Love' komt van de stempelset 'On your birthday' en het vogeltje van de stempelset 'The more the merrier'.
Met de punches maakte ik een bloem, die mooi op de takken past. De bloem is afgemaakt met rhinestones.  
 Mijn naam heb ik met plakletters van de Kruidvat gemaakt. Paste precies...
Gebruikte Stampin Up materialen:
* Markers: Basic Black
* Stamp sets: On your birthday + The more the merrier
* Punches: 1 3/8" circle punch + 1 3/4" scalloped circle punch
* Embellishments: rhinestones
* Also: de lichtblauwe takken zijn stickers van Stampin Up uit 2007
 
Ziet er gelijk een stuk vrolijker uit, al zeg ik het zelf. Ik hoop dat de foto's duidelijk zijn, het is lastig foto's maken met het licht dat op het plastic van de agenda valt! Ik hoop snel weer een mooi kaartje of iets anders te kunnen maken.
 
Lieve groetjes van Miriam

9 opmerkingen:

 1. Wat een lief commentaar! Dank je! Ik vond het ook leuk om jou in het echt te zien. Jij sprankelt toch ook helemaal joh! Je past er precies bij.... wat een schitterende agenda is het zo geworden. Prachtig. Misschien zie ik je wel in Reuver!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niks leuker dan een persoonlijke agenda!! Leuk zeg dat je zo enthousiast bent over de producten van SU! Dat zijn wij ook ))/+

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miriam, bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik ben natuurlijk meteen even bij jou komen kijken en ik zie dat je net als ik ook helemaal dol bent op SU. Je maakt mooie creaties, deze agenda ziet er heel gezellig uit. Leuk idee! Ik heb altijd zo'n simpele agenda van de Hema, maar die kan ik natuurlijk ook pimpen :-) Natuurlijk wil ik volger van je blog worden, ik ga me nu meteen aanmelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miriam,
  Zo dat is het een gezellige agenda geworden. Leuk gedaan. Ik kan elk jaar een gratis agenda op mijn werk krijgen maar die sla ik altijd af. Dit jaar heb ik een fotoagenda gemaakt met allemaal foto's erin van het stempelwerk dat ik in de loop van de tijd heb gemaakt en voorbeelden van het Internet. Zo heb ik altijd inspiratie bij de hand. Ik wilde je berichtje op mijn blog beantwoorden maar krijg het daar niet voor elkaar. Blijf het wel proberen want ik wil graag een band opbouwen met mijn volgers en alsik daar het berichtje niet beantwoord lijkt het net of ik geen belangstelling heb. Nou verre van dat. Ik vind het super om bij iedereen te gaan kijken. Ben nu volger van jou hoor, je raak me niet meer kwijt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miriam,

  Toffe agenda! Vroeger pimpte ik ook altijd mijn agenda... Tegenwoordig ben ik heel hip, online in the cloud met mijn agendabeheer, haha! Weinig pimpen...
  Dank je wel voor je leuke blogberichtje! Ga bijna naast mijn schoenen lopen... Ik wil je heel graag volgen, maar met mijn Ipad lukt het me niet om mij toe te voegen. Ik krijg een error-melding. Da's trouwens niet alleen bij jou, maar bij alle blogs die ik wil volgen. Zeker weer iets van Apple.... Nou, ikheb je in mijn blogleeslijst gezet, dus ik kom vaker bij je langs!

  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Miriam hele leuke agenda. Super lief van je de reacties op mijn blog. Ik heb me ook aangemeld op jou blog leuk om te zien wat voor kaarten jij maakt. Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Miriam,

  Bedankt voor je berichtje! erg leuk!! Ik heb mijn blog aangepast na je tip! ;) je bent altijd welkom hier in mijn stulpje...

  groetjes, annemarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi miriam, bedankt voor je lieve berichtje. Wat heb je je agenda leuk gepimpt en wat gaaf dat jij ook zo weg bent van SU!
  En jij maakt ook heel mooie dingen, ga nog eens rustig door je blog bladeren. En als je SU vragen hebt, kun je bij het hele team terecht, zie dat je ze allemaal hebt gevonden;)
  Groetjes, margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf!! Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Je maakt leuke dingen! En met SU, leuk! groetjes, ERna

  BeantwoordenVerwijderen