donderdag 7 maart 2013

For someone sweet

Nu ik tijdelijk wat minder werk heb, kan ik mooi even gaan hobby-en. Iets waar ik de laatste tijd wat minder tijd voor heb gehad helaas. Over 1,5 week ga ik verhuizen, dus dan heb ik het ook weer eventjes druk. Ik ga dan bij mijn vriend wonen in het mooie Den Bosch. Gelukkig hebben we een half jaar geleden, toen mijn vriend het appartement kocht, al geverfd e.d. Nu zijn het alleen nog wat kleine dingetjes...
 
Maar nu eerst even mijn kaartje. Old Olive blijft mijn favoriete kleur, dus ook vandaag heb ik daar weer iets mee gedaan! Deze keer heb ik naast Old Olive ook wit gebruikt, wat perfect samen gaat!
 Ik heb eerst 4 kleine vierkantjes van 3x3 cm gesneden en met de hoekpons de hoekjes afgerond. Een knoopje in het midden maken de vier blaadjes van het klavertje vier af!
Een tekst van de stempelset 'Something Sweet', die ik laatst via Marktplaats van iemand heb kunnen overkopen.
 
En nog een stukje touw om het kaartje af te maken. Deze keer heb ik de binnenkant niet bewerkt, iets wat ik normaal wel vaak doe. Ik vond dat nu niet nodig.
  Gebruikte Stampin' Up materialen:
* Cardstock: Old Olive
* Designer Series Paper: Polka Dots
* Stamp set: Something Sweet
* Marker: Old Olive
 
Ik zie dat ik ook nog een paar nieuwe volgers heb, welkom op mijn blog! Iedereen ook bedankt voor de leuke reacties, die vind ik erg leuk om te lezen.

Nog even iets anders. Op 21, 22 en 23 maart vinden de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor mij op fietsafstand dan, heerlijk! Op die dagen staan er ook verschillende bloggers die ik volg op die beurs. Enkele bloggers geven kaartjes weg, waaronder Yvonne! Ik dacht, laat ik eens een kansje wagen en wie weet tot in Den Bosch... Fijne dag nog allemaal!
 
Lieve groetjes van Miriam

3 opmerkingen:

 1. Hoi Miriam,
  Hele leuke kaart heb je gemaakt. Ik heb geprobeerd je emailadres te vinden, maar dat kom ik nergens tegen. Op mijn blog staat mijn emailadres, als je daar even naartoe mailt geef ik je de uitleg voor het theedoosje.
  Groetjes,
  Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie rustige kaart die voor meerdere gelegenheden kan gebruiken super. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen