zondag 17 maart 2013

Home sweet home

Jaaa!! Ik ben erbij!! Ik heb op Yvonnes blog 2 kaartjes gewonnen voor de Knotsgekke Kaarten- én scrapdagen toen ik met haar candy mee deed. Hoe gaaf?! A.s. zaterdag 23 maart ga ik samen met mijn beste vriendin naar de Brabanthallen in Den Bosch! En dat is maar 15 min. fietsen voor mij, want sinds gisteren woon ik samen met mijn vriend in Den Bosch, dus we zijn de hele dag druk geweest met verhuizen. 25 jaar is een mooie leeftijd om op jezelf te gaan lijkt me, hoe moeilijk mijn moeder en stiefvader het er mee hadden!
 
Voor hen heb ik nog iets moois gemaakt met mijn nieuwe spulletjes van Stampin Up die ik afgelopen donderdag binnen heb gekregen. Dit idee komt van Angelique en ik vond dit zo leuk, dat ik er zelf ook mee aan de slag gegaan ben! Mijn ouders houden allebei van thee met iets lekkers, dus dat kwam helemaal goed uit. Ook heb ik ze nog 2 theeglazen gegeven, dus het plaatje is compleet!
Dit doosje heb ik voor mijn moeder gemaakt. Zij houdt, net als ik, van mango thee! En er zijn een speciaal soort chocolaatjes van het merk 'La Bohème' waar ze helemaal gek van is die je maar op enkele plaatsen in Nederland kunt kopen, waaronder in een winkeltje in Den Bosch. Pure chocolade met een (slag)roomvulling. Dus je snapt wel hoe blij ze was met dit leuke doosje vol lekkers!
 Gebruikte Stampin Up materialen:
* Paper: Pretty in Pink, Night of Navy + Whisper White
* Designer Series Paper: Patio Party
* Markers: Pink Pirouette, Melon Mambo, River Rock + Basic Black
Stamp sets: The More The Merrier
* Punches: 1 3/4" scallop circle punch, 1 3/8" circle punch, 1 1/4" circle punch + Modern Label Punch

Voor mijn stiefvader een doosje met zijn favoriete thee, citroenthee! Aangezien hij zo goed bezig is met afvallen, voor hem geen chocolade maar pepermuntjes in hartvorm. Niet geheel suikervrij, maar veel beter dan chocolade!
  Gebruikte Stampin Up materialen:
* Paper: Old Olive, Rich Razzleberry + Whisper White
* Designer Series Paper: Summer Smooches + Polka Dot Parade
* Markers: Old Olive, Rich Razzleberry + Basic Black
Stamps sets: Punch Bunch + The More The Merrier
* Punches: 1 3/4" scallop circle punch, 1 3/8" circle punch, 1 1/4" circle punch + Modern Label Punch
 
Komende week ga ik me bezig houden met alles op zijn plek te zetten in het appartement en het me helemaal eigen te maken. Mijn vriend woonde er al, dus het was al helemaal af. Nu alleen mijn spulletjes nog... Ik wens iedereen nog een fijne zondag toe en veel creatieve momenten.
 
Lieve groetjes van Miriam

6 opmerkingen:

 1. Superleuke doosjes! Die ga ik onthouden! En wat een verandering, op jezelf gaan wonen.... Leuk!

  Kom je zaterdag even bij onze Stampin' Up! Stand langs?

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Miriam, wat zijn je theedossjes goed gelukt. Leuk dat je mijn blog er even bij hebt vermeld. Bedankt!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En zo worden kleine meisjes groot. Veel plezier samen! De kadootjes zijn geweldig. Tip: chocolade moet je verpakken. Het vet uit de chocolade trekt in je papier en ruineert je kado!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, naamgenoot! Wat een superleuke doosjes! Leuk, die ga ik onthouden... Groetjes, Miriam

   Verwijderen
 4. Heel leuk, deze doosjes. En La Boheme bonbons, daar mag je me voor wakker maken maar ook voor mijn alleen puur met slagroom vulling.
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Miriam!

  Wat een ontzettend mooie doosjes. Heerlijk fleurig! Bedankt nog voor je leuke berichtje op mijn blog. Vanaf nu ben ik ook volger op jouw blog :-)

  Gr. Pytsje Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen