zondag 21 juli 2013

Klusserdeklus

Wauw, wat een heerlijk weer! Hebben jullie ook zo genoten?? Wij zeker wel. Gisteren een heerlijke BBQ bij mijn jarige stiefbroer en vandaag samen met vriendlief aan het water gelegen en zelfs nog even geklust in huis! Het kaartje heb ik dan ook gemaakt voor mijn stiefbroer en is een echte mannenkaart geworden. Hij heeft nog zat plannen en wilde graag een Karwei cadeaukaart en daar hoort natuurlijk een toepasselijk kluskaartje bij in de kleuren Early Espresso en Pool Party, echte mannenkleuren!
Met de stempelset 'On your birthday' kun je alle kanten op, zelfs als je maar een deel van de stempel nodig hebt. Met de Stamp-a-ma-jig krijg je deze teksten zo mooi onder elkaar!
Deze binnenkant is een ideetje van Angelique. Ik kreeg van haar zo'n soort kaartje bij mijn bestelling een tijd geleden en vond dat zo leuk, dat ik het zelf ook gemaakt heb. Gaaf hè?
Zo, nu lekker naar bed, want ik moet morgen al om 6 uur de deur uit om te gaan werken. Gelukkig komt dat niet zo vaak voor... Geniet allemaal van het weer de komende week!
 
Lieve groetjes van Miriam

4 opmerkingen:

 1. Mooie mannenkaart en leuk dat vakje in de kaart.
  Een hele fijne week groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat is dat een mooie kluskaart zeg. Gaaf ook die binnenkant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart, erg leuk idee om de kaart zo in de binnenkant te verwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje! En origineel binnenkantje. Werkze vandaag en hopelijk kun je deze week ook nog genieten van het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen