woensdag 3 juli 2013

SU-per challenge uitdaging #10: Kleurenuitdaging

Zo, daar ben ik weer met een nieuwe creatie! Allereerst is de nieuwe catalogus gisteren uitgekomen en wauw... wat een mooie producten. Ik denk dat ik verliefd ben geworden (shht, vertel maar niet tegen mijn vriend). Aan de rechterkant in mijn sidebar vind je de nieuwe catalogus. Neem eens een kijkje enne... niet kwijlen hè? Uitdaging #10 op het SU-per challengeblog is deze keer een kleurenuitdaging.
Kleuren die ik niet standaard in mijn collectie heb helaas, maar ik heb ooit een prijs gewonnen op Facebook met een paar dingetjes in die kleuren. Dit is wat ik gemaakt heb!
Met een Paper Doilie, wat touw, een Designer Builder Brad, enkele vlindertjes en wat Basic Pearls heb ik een kaartje in een envelopje gemaakt. Ik hou helemaal niet van vlinders (wel in het echt, maar op kaarten weer niet), maar ik vind dit eerlijk gezegd niet tegenvallen! 
Op het kaartje heb ik wederom het touw gemaakt en een vlindertje op twee verschillende maten cirkels geplakt. Zo is het niet zo'n saai kaartje en geeft het niet iets extra's.
Deze week mag ik heerlijk drie dagen op mijn halfbroertje van 11 passen! Gisteren zijn we naar Walibi Holland geweest. We hebben een heerlijke dag gehad, alleen aan het begin was ik al gerold! Gelukkig heeft een medewerker mijn portemonnee terug gevonden. Alleen het cashgeld eruit, maar ik ben zo blij dat ik alle pasjes nog heb. Pfiew... wat een dag!
Lieve groetjes van Miriam

12 opmerkingen:

 1. Ach wat een pech. Gelukkig heb je beurs met pasjes terug, beet geluk dan weer. Je kaart is prachtig. Ik ben geeeeek op vlinders. Buiten en binnen ;-p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mir wat zie ik nu...vlinder? Ha ha het is weer mooi geworden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mir wat zie ik nu...vlinder? Ha ha het is weer mooi geworden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is een mooi kaartje geworden en gelukkig heb je je pasjes nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vlinders zijn toch zo leuk ;) Het is een leuk kaartje zo in combinatie met de envelop. Pf, wat een boffie dat je je pasjes nog hebt. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend dat je geld gestolen is, gelukkig heb je je pasjes nog. Je kaartje is prachtig! Ik was wel verbaasd om vlinders op jouw kaart te zien, ik dacht dat je daar niet van hield. Leuk gedaan!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart geworden en zo leuk met het passende envelopje en vlinders zijn mijn favoriet heel leuk. Gelukkig heb je je pasjes terug.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je weer meedoet, Miriam. Ik vind je kaart heel mooi. Vlinders zijn mijn favoriet; ze kunnen voor elke gelegenheid. Gezellig dat je de oppas had. Alleen jammer dat een leuke dag zo naar moet beginnen. Hopelijk zijn de rest van de dagen wel zonder pech verlopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Miriam
  Wat een super leuk kaartje met enveloppe!
  gr Karla

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaart! Wat een pech zeg, maar gelukkig je pasjes terug scheelt een boel ellende!

  Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Miriam, wat een leuke kaart! Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge.
  Groetjes Carine

  BeantwoordenVerwijderen