zaterdag 2 november 2013

Je eigen enveloppen maken met Stampin' Up!

Eindelijk is het zover. Stampin' Up! heeft een super product gemaakt en wel de ....... *tromgeroffel* ....... Envelope Punch Board! Dit is een apparaat waarmee je zelf wel 66 verschillende maten enveloppen kunt maken. Hoe gaaf is dat?? Voor iedere kaart die je maakt, kun je een bijpassende envelop maken.
Natuurlijk heb ik hem ook zelf besteld en ik moet zeggen... ...hij werkt geweldig! Je kunt er zelfs doosjes mee maken. En pssst.... ik zal je nog iets leuks vertellen.... hij kost maar €22,95! Geen geld als je bekijkt wat je er allemaal mee kunt. Je kunt hem vanaf vandaag bij mij bestellen en het artikelnummer is 133774. Mocht je willen weten hoe hij werkt? Klik dan op deze link voor een YouTube filmpje over het Envelope Punch Board.
 
Ik wens iedereen een creatief weekend toe en met dit weer zal dat wel lukken denk ik!
 
Lieve groetjes van Miriam

3 opmerkingen:

 1. Geweldig zelf je enveloppen maken
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En met de app maatenvelop uit de Google PlayStore is het helemaal een genot. De app berekent het benodigde papier en het aanlegpunt voor de eerste pons. Enveloppen van 2,5 cm tot 1 meter op de millimeter nauwkeurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En met de app maatenvelop uit de Google PlayStore is het helemaal een genot. De app berekent het benodigde papier en het aanlegpunt voor de eerste pons. Enveloppen van 2,5 cm tot 1 meter op de millimeter nauwkeurig.

  BeantwoordenVerwijderen