maandag 4 november 2013

Mijn eigen naamstempel!

In juli had ik bedacht dat ik een eigen naamstempel wilde, in augustus ben ik (lees: mijn vriend) gaan ontwerpen en in september gingen we op vakantie. Vervolgens.... 3 maanden later...... kreeg ik de ingeving om dit weer op te pakken. Voorstel voor een ontwerp afmaken, opsturen, aanpassen, nogmaals aanpassen, betalen, nog een laatste aanpassing en ineens ligt ie daar op de deurmat.... wauw! Mijn eigen naamstempel!!!!
Hoe gaaf is dat? Nieuwsgierig? Bij Miranda van Atelier Negen kun je zo'n super gave, persoonlijke naamstempel laten maken! Waar is zo'n stempel dan goed voor? Nou, die kun je bijvoorbeeld op de achterkant van je gemaakte kaarten en projecten stempelen, waardoor mensen kunnen zien wie dit gemaakt heeft en zo nemen ze misschien wel een kijkje op je weblog! Ben je ook enthousiast geworden? Neem dan contact op met Miranda Versteeg of neem een kijkje op haar pagina.
 
Lieve groetjes van Miriam

3 opmerkingen:

 1. Oh hij is leuk!!! Ik heb het volledig aan MIranda overgelaten, ideaal je eigen naamstempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk. Ik hebnhem ook van Miranda. Op kaarten maar ook als visitekaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miriam,
  ik zag je presentatie bij Miranda en dacht, ik ga een kijkje nemen ... Ben meteen volger geworden hoor ! Coole naamstempel !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen