woensdag 28 augustus 2013

Whole latte love

Deze keer geen kaartje, maar een leuk modelletje waar je van alles in kan doen. Een kaartje, een theezakje, bloemzaadjes of zoals ik... een zakje koffie! Ik kwam dit idee tegen op de huidige challenge bij Liftchallenge, waar ik graag aan mee wil doen. Hier kregen we een mooi voorbeeld en een van de teamleden had iets gemaakt met een zakje cappucino. Toen bedacht ik me dat ik ook nog twee van die zakjes had liggen, maar niet wist wat ik er mee moest maken. Nu heb ik ze toch mooi kunnen gebruiken. Dankjewel Cornelie!
De stempel uit de stempelset 'Patterned Occasions' komt mooi van pas op dit zakje koffie!
Op het andere zakje een mooie grote bloem, gemaakt van stickers van Stampin' Up.
Ik vind het echt heerlijk om projecten te liften! Een mooi voorbeeld waar je vervolgens je eigen draai aan kan geven, heerlijk! Ik heb sinds kort de liftchallenge ontdekt, maar die ga ik nu zeker volgen. Tot het volgende blogbericht weer.
 
Lieve groetjes van Miriam

6 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit Miriam. Weer eens wat anders.
  Groetjes, Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gemaakt en toevallig mijn twee favoriete smaken koffie. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk toch elkaar inspireren! Helemaal leuk ook deze pockets met het SU papier en stempel! Leuk dat je hebt meegedaan met de LC!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je ons gaat volgen en dat het liften je bevalt! Wat heb je leuke zakjes gemaakt! Die bloem is ook mooi, zeg! Bedankt voor het meedoen met onze challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf gedaan, leuke cadeautjes zijn het zo! En fijn dat je ons gaat volgen, maar nog leuker dat je meteen meedoet! Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen